Met veel enthousiasme en in het kader van het “All for Muide – Muide for All” project werd er een prachtig schaaktoernooi georganiseerd. Dit bijzondere evenement kwam tot stand dankzij de samenwerking tussen Vzw Jong, LDC De Waterspiegel en Jongenoudingent. 
 
Het schaaktoernooi vond plaats in een levendige en opwindende sfeer. Jong en oud, beginners en ervaren spelers, verzamelden zich in de gemeenschappelijke ruimte van Muide om hun vaardigheden en strategisch inzicht te testen. Het toernooi bood niet alleen een gelegenheid om het schaakspel te spelen, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten en de banden binnen de gemeenschap te versterken. 
 
Alle deelnemers werden verwend met een unieke sleutelhanger als aandenken aan deze speciale dag. Deze sleutelhangers waren een symbool van hun deelname aan het toernooi en herinnerden hen aan de waarde van samenwerking, doorzettingsvermogen en gemeenschapszin. Het was een klein gebaar, maar het gaf een gevoel van trots en vreugde aan iedereen die deelnam. 
 
Na een intense strijd en vele spannende partijen werden de drie uitzonderlijke winnaars van het toernooi geëerd met een exclusieve medaille van de dag. Deze medailles waren niet alleen een erkenning voor hun schaaktalent, maar ook een eerbetoon aan hun inzet, vastberadenheid en sportiviteit tijdens het toernooi. De winnaars waren stralend van vreugde en trots terwijl ze hun medailles in ontvangst namen, en het was een moment dat ze voor altijd zouden koesteren. 
 
Het succes van dit schaaktoernooi was te danken aan de inzet en samenwerking van vele betrokkenen. Vzw Jong, LDC De Waterspiegel en Jongenoudingent werkten nauw samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep en dat de deelnemers een geweldige ervaring hadden. Het was inspirerend om te zien hoe verschillende organisaties met een gemeenschappelijk doel samenkwamen en een evenement creëerden dat vreugde, plezier en verbondenheid bracht aan de gemeenschap van Muide. 
 
Dit schaaktoernooi was slechts een voorbeeld van de vele activiteiten en initiatieven die worden ondernomen in het kader van het “All for Muide – Muide for All” project. Het project streeft ernaar om de levenskwaliteit in de buurt te verbeteren door middel van gemeenschapsgerichte evenementen, samenwerkingen en ondersteuning. Het schaaktoernooi was een groot succes en een bewijs van wat er kan worden bereikt wanneer mensen samenwerken en zich inzetten voor een gemeenschappelijk doel.