Lale en Hatice slaan de handen in elkaar om de buurtbewoners van Muide-Meulestede met specifieke noden en behoeften nog beter tegemoet te komen. Ben je opzoek naar een warme begeleiding, ondersteuning of doorverwijzing over de juiste zorg?
Dan kan je met alle vragen terecht bij Lale Yedikapi, buurtzorgster van ldc De Waterspiegel op het nummer 0476/ 94 31 04 of bij Hatice Karakaya, educatief medewerkster van Unie van Actieve Verenigingen op het nummer 0488/ 38 38 38.

Wie is Hatice Karakaya?  

Hatice, werkt bij Unie van Actieve Verenigingen en is als experte armoede, gezondheid, en welzijn nauw betrokken bij verschillende sociale projecten. Zij is er sterk van overtuigd dat ‘Buren aan Zet’ in Muide betekenisvol zal blijken voor vele mensen.  

Heel wat mensen hebben het vandaag moeilijk. Door hen de nodige aandacht te geven, kan onze hulp voor deze kwetsbare mensen van groot belang zijn. Zo hopen we met verschillende sociale partners en Stad Gent vele mensen te helpen waar moeilijk, hen te tonen dat ze er niet alleen voor staan en hen een warm hart toe te dragen.  

Wie is Lale Yedikapi?

Lale is een buurtzorger voor ldc De Waterspiegel. Ze doet preventieve en buurtgerichte huisbezoeken om hulpvragen te detecteren bij Gentse senioren in de buurt  (Muide- Meulestede). Ze heeft aandacht voor de meest kwetsbare senioren omdat het LDC buurtbewoners zo lang mogelijk zelfstandig wil laten wonen in de best mogelijke omstandigheden. Vaak is ze daarom actief aanwezig op de ontmoetingsplaatsen openhuizen, cafés, parken… Ze werkt als brugfiguur tussen de LDC, externe diensten en de buren onder elkaar. Voor 65plussers organiseert ze activiteiten binnen en buiten de LDC.