Unie der Turkse Vrouwen van België vzw organiseert samen met de UAV, i.h.k.v. ‘INTERNATIONALE VROUWENDAG’, een lezing over ‘Gezinsdynamieken tijdens de coronapandemie’. De lezing wordt gegeven door psychologe- systeemtherapeute Birsen Taşpinar, op zondag 7 maart om 20u.

Door de coronapandemie kampen de gezinnen met verschillende stressfactoren en ze raken in gezondheidsproblemen, financiële onzekerheden, isolement,. Hierdoor voelen ze zich onzeker met als gevolg minder sociaal contacten en zijn thuis geïsoleerd. We leven op dit moment in een moeilijke periode en hierdoor ontstaan er diverse problemen binnen het gezinsleven. Een periode, die heel wat onzekerheid, depressie en chronische stress met zich mee kan brengen. De familierelaties kunnen hieronder lijden: vaak worden kinderen en vrouwen hierdoor het zwaarst getroffen.

Wil je weten hoe je omgaat met deze spanningen en stress binnen je gezin? Ben je ook op zoek naar een positieve “mindset” in deze pandemie? Dan ben je op het juiste adres. Volg onze online lezing met psychologe en systeemtherapeute Birsen Taşpinar. In deze lezing zal u een antwoord vinden op je vragen rond gezinsdynamieken tijdens de coronapandemie.

Inschrijven kan via volgende link:

Inschrijven kan via volgende link:
https://forms.gle/rcPPKJ1MEcZEqCMaA

Na de lezing zullen er ook drie keer het boek ‘Moeders van de Stilte’ van Birsen Taşpinar en twee goude muntstukken verloot worden. Wil je kans maken op deze leuke prijzen? Dan moet je op je Sociaal Media (facebook, twitter, Instagram) de volgende 2 stappen doen:

  1. Volg de pagina “Unie van Actieve Verenigingen”. -> Unie van Actieve Verenigingen | Facebook
  2. Deel dit evenement op je eigen account. -> (1) Online lezing ‘Gezinsdynamieken tijdens de coronapandemie’ | Facebook

*Voldoen aan de voorwaarden is verplicht om deel te kunnen nemen aan de loting.