In het kader van het inspirerende ‘All for Muide – Muide for All’ project slaan we de handen ineen met de basisschool Victor Carpentier en het Wijkgezondheidscentrum ’t Vlot om een hartverwarmende soepuitdeling te organiseren. Deze bijzondere samenwerking brengt de gemeenschap van Muide samen en versterkt de banden in onze prachtige buurt.

Elke ochtend om 10 uur komen de toegewijde moeders van de babbelgroep bijeen om met liefde en zorgvuldigheid heerlijke soep te bereiden. Ze delen niet alleen hun culinaire talenten, maar ook hun warmte en vriendelijkheid in elke kom die ze bereiden. Deze soep is meer dan alleen voedsel; het is een symbool van solidariteit en verbinding.

Om 15:20 uur, wanneer de schoolbel rinkelt, staan we bij de schoolpoort klaar om de vers bereide soep uit te delen aan de kinderen en hun families. Het is een moment van vreugde en samenzijn, waarin we genieten van een gezonde maaltijd en elkaars gezelschap.

Deze soepuitdeling is niet alleen een manier om voeding te verstrekken, maar ook om de banden tussen de buurtbewoners te versterken en te laten zien dat we er voor elkaar zijn. Samen maken we Muide een nog warmere en gastvrijere plek om te wonen. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit prachtige initiatief en te genieten van de hartverwarmende soep en de gemeenschapssfeer die het met zich meebreng.